Vliegtuigen


Veiligheid en en milieuvriendelijkheid zijn de belangrijkste kenmerken van onze vloot. Er wordt uitsluitend gewerkt met de nieuwste generatie vliegtuigen. Bouwtechnieken die de laatste decennia in de grote luchtvaart zijn toegepast vinden nu ook hun weg naar de kleinere vliegtuigen. Door gebruik te maken van zuinige en stille motoren in steeds lichtere vliegtuigen kan het brandstofverbruik prettig laag blijven. Zo maken wij het vliegen aantrekkelijk voor de nieuwe generatie piloten.

Blackshape Prime

 

De Blackshape prime BS100 excelleert in alles. Met een maximaal startgewicht van 472.5 KG en een ROTAX 912 ULS3 motor met 100 pk heeft het toestel een maximum kruissnelheid van 145 kts (270 km/h). De economische kruissnelheid van ons toestel is 125 knots (230 km/h). Daarbij worden ook nog eens unusual attitude mogelijkheden geboden van max. +6 tot -4 G.
 

AERO AT3

 

De AERO AT-3 is een volledig EASA gecertificeerd toestel in de SEP-categorie. Veiligheid, lage kosten en uitstekende vliegeigenschappen zijn de belangrijkste kenmerken van dit toestel. Certificering volgens de hoogste eisen garandeert dat het toestel altijd een perfecte luchtwaardigheid kent.

Cessna 172R

 

Tijdens de vliegkampen hebben we de beschikking over drie moderne Cessna's 172R. Deze comfortabele en moderne toestellen met Lycoming injectiemotoren zijn volledig IFR uitgerust en vliegen op AVGAS.

Contact

Emoeweg 1

8218 PC, Lelystad

0320-785522

info@zelfvliegen.nl

Sponsers

 

SATOS

Locatie
De vliegschool Zelf Vliegen is zeer centraal gelegen op Lelystad Airport met een geweldig uitzicht over de start- en landingsbaan van het vliegveld. Iedereen is van harte welkom om op afspraak onze locatie te komen bekijken. We geven je graag een rondleiding en beantwoorden al je vragen.
Contactformulier