Een week tussen de wolken...

De leukste, stoerste en meest avontuurlijke zomerkampen van dit jaar zijn de Vliegkampen op Lelystad-Airport, voor kinderen van 11-18 jaar. Tijdens zo´n Vliegkamp ga je elke dag met een echte piloot in een tweepersoons vliegtuig de lucht in en leer je zelf echt vliegen.

Het vliegtuig van de vliegschool bestuur je zelf; alleen bij de start en landing wordt je geholpen door je ervaren instructeur. En aan het eind van het Vliegkamp krijg je een officieel Logboek, met al je vluchten, als bewijs dat je jouw eerste stappen als piloot hebt gezet.  

Wat gaan we doen?

Tussen het vliegen door maken we leuke luchtvaartexcursies, bijvoorbeeld naar de brandweer en de verkeerstoren op Lelystad-Airport en naar een vliegtuigmuseum. We slapen en eten in tenten van de Luchtscouts. Elke dag krijgen we een luchtvaart-theorieles die je een stapje dichter bij je vliegbrevet brengt, bijvoorbeeld over luchtverkeersleiding, meteorologie, luchtvaartnavigatie en vliegtuigtechniek.  Het vijfdaagse Vliegkamp wordt begeleid door de Luchtscouts Vliegveld Lelystad, die veel ervaring hebben met meerdaagse kampen voor kinderen. Ook de Koninklijke Luchtmacht ondersteunt deze Vliegkampen.

Inschrijven

Er zijn in de zomervakantie bij de vliegschool Zelf Vliegen op Lelystad-Airport twee Vliegkampen. Meer info kun je krijgen door te mailen naar info@zelfvliegen.nl of te bellen met 0320-785522. Graag tot ziens achter de stuurknuppel van je vliegtuig op Lelystad-Airport!  

 

Over de Vliegkampen

Leeftijd: 11 t/m 18 jaar
Kosten: € 1145,-

Locatie: Vliegschool Zelf Vliegen, Lelystad Airport.

Contact

Emoeweg 1

8218 PC, Lelystad

0320-785522

info@zelfvliegen.nl

Sponsers

 

SATOS

Locatie
De vliegschool Zelf Vliegen is zeer centraal gelegen op Lelystad Airport met een geweldig uitzicht over de start- en landingsbaan van het vliegveld. Iedereen is van harte welkom om op afspraak onze locatie te komen bekijken. We geven je graag een rondleiding en beantwoorden al je vragen.
Contactformulier