Vliegkamp voor kinderen: inschrijven kan weer…!!!

February 14, 2016

 

De Vliegschool Zelf Vliegen en Luchtscouting Lelystad nodigen alle kinderen uit die houden van vliegen, voor een vliegkamp voor de jeugd. Ben je tussen de 12 en 19 jaar oud, en wil je zelf eens echt vliegen of je eerste stappen zetten naar het behalen van een vliegbrevet? Dat kan in de komende zomervakantie op Lelystad-Airport!

 

 


Een week lang kun je zelf achter de stuurknuppel van verschillende vliegtuigen plaatsnemen en, vanzelfsprekend onder begeleiding van een ervaren instructeur, zelf het vliegtuig besturen. In vijf vlieglessen maak je kennis met de nieuwste sportvliegtuigen. Daarbij krijg je echt vliegles.

 

Tijdens theorielessen maak je kennis met luchtvaartnavigatie, meteorologie, aerodynamica en radiocommunicatie. Daarnaast breng je bezoeken aan onder andere de Aviodrome, de brandweer op Lelystad-Airport en aan de verkeerstoren. Na afloop van het vliegkamp ontvang je kinderen een officieel ingevuld logboek, als bewijs van het feit dat je de eerste stappen naar een echt vliegbrevet hebt gezet.

De vliegkampen in de zomervakantie vinden plaats van maandag t/m vrijdag, 25-29 juli en van 15-19 augustus. Iedereen mag aan de vliegkampen deelnemen. Voorafgaand aan de vliegkampen wordt voor ouders en deelnemers op zaterdag 28 mei een Open Dag georganiseerd bij Zelf Vliegen op Lelystad-Airport, waar je de vliegtuigen van nabij kunt bekijken en alles over het Vliegkamp te weten kunt komen. Meer wil je eerst nog meer weten? Dan kan natuurlijk! Mail naar info@zelfvliegen.nl of bel 0320-785522.

Weet je nu al zeker dat je gaat meedoen? Dan is het mogelijk om je via deze site in te (laten) schrijven! Graag tot ziens!!!

 

 

 

 

  

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Contact

Emoeweg 1

8218 PC, Lelystad

0320-785522

info@zelfvliegen.nl

Sponsers

 

SATOS

Locatie
De vliegschool Zelf Vliegen is zeer centraal gelegen op Lelystad Airport met een geweldig uitzicht over de start- en landingsbaan van het vliegveld. Iedereen is van harte welkom om op afspraak onze locatie te komen bekijken. We geven je graag een rondleiding en beantwoorden al je vragen.
Contactformulier