Instructeurs

De leiding van het Vliegweekend bestaat uit een ideale en professionele mix van mensen. Variëren van specialisten uit het beroepsleven, vlieginstructeurs en de begeleiders van Zelf Vliegen en luchtscouting Lelystad. Gezamenlijk gaan we de uitdaging aan om de jeugd op een leuke en leerzame manier kennis te laten maken met de luchtvaart.

Eddy Driessen

Eddy behoort tot de derde van vier generaties ´luchtvaart-Driessens´ en heeft in bijna 35 jaar meer dan 15.000 vlieguren genoteerd. Zijn grootvader werd in de jaren dertig en veertig bekend door innoverende vliegtuigontwikkelingen (waaronder een zgn. ´Vliegende Vleugel´) bij de KLM en Eddy´s vader begon meer dan 30 jaar geleden een vliegschool op Lelystad-Airport onder de naam ´Driessen School of Skyriders´.

Ronald Jansen

In 1978 begon Ronald met zweefvliegen en vlak daarna met motorzweefvliegen. In 1984 haalde hij zijn motorvliegbrevet. In 2008 heeft Ronald succesvol de opleiding tot vlieginstructeur en verkeersvlieger afgerond. Naast het geven van vlieginstructie is Ronald ook actief als examinator binnen onze vliegschool. Tevens houdt hij zich ook bezig met het opleiden van aspirant instructeurs.

Contact

Emoeweg 1

8218 PC, Lelystad

0320-785522

info@zelfvliegen.nl

Sponsers

 

SATOS

Locatie
De vliegschool Zelf Vliegen is zeer centraal gelegen op Lelystad Airport met een geweldig uitzicht over de start- en landingsbaan van het vliegveld. Iedereen is van harte welkom om op afspraak onze locatie te komen bekijken. We geven je graag een rondleiding en beantwoorden al je vragen.
Contactformulier