Vliegweekenden

De leukste en stoerste avonturen voor kinderen en jongeren zijn de tweedaagse Vliegweekenden op Lelystad-Airport, voor kinderen van 11-18 jaar. Tijdens zo´n Vliegweekend ga je elke dag met een echte piloot in een twee- of vierpersoons vliegtuig de lucht in en leer je zelf echt vliegen.

Het vliegtuig van de vliegschool bestuur je zelf; alleen bij de start en landing wordt je geholpen door de instructeur. En aan het eind van het Vliegkamp krijg je een officieel Logboek, met al je vluchten, als bewijs dat je jouw eerste stappen als piloot hebt gezet.  

Wat gaan we nog meer doen?

Tussen het vliegen door krijgen we een lessen over luchtvaart die je een stapje dichter bij je vliegbrevet brengen, bijvoorbeeld over luchtverkeersleiding, meteorologie, luchtvaartnavigatie en vliegtuigtechniek. In de nacht van zaterdag op zondag slapen we in de ´Briefingroom´ van de vliegschool Zelf Vliegen.

De facts...

Leeftijd: 11 t/m 18 jaar

Locatie: Vliegschool Zelf Vliegen, Emoeweg 1, Lelystad Airport, Nederland

Prijs: € 345,-

Dagen: 2

Contact

Emoeweg 1

8218 PC, Lelystad

0320-785522

info@zelfvliegen.nl

Sponsers

 

SATOS

Locatie
De vliegschool Zelf Vliegen is zeer centraal gelegen op Lelystad Airport met een geweldig uitzicht over de start- en landingsbaan van het vliegveld. Iedereen is van harte welkom om op afspraak onze locatie te komen bekijken. We geven je graag een rondleiding en beantwoorden al je vragen.
Contactformulier